En liten oppdatering

Hallo fra toget!

Jeg tenkte jeg skulle blogge litt fra toget, for jeg har idag tatt tog fra Porsgrunn og til Drammen. Jeg er personlig utrolig stolt av meg selv for å gjor det, så jeg skal ha denne å se tilbake på. Forhåpentligvis kan jeg ta litt mer tog fremover når jeg skal besøke rundt omkring. Men jeg vil ikke skrive mer om det nå, for sa bare kødder jeg det til.

Ellers reiser jeg straks på ferie, og jeg gleder meg masse. Skal sies at jeg gruer meg også, da jeg er veldig hjemmekjær og sliter med dørstokkmila. Men varme og opplevelser gledes veldig til! Og så er det jo så utrolig skjønne jenter jeg skal reise med, så det blir jo helt gull! ❤️ Jeg skal selvsagt ta litt bilder, så bilder skal dere få!

Jeg vil også si at jeg har ikke glemt bryllupsbildene, vi har bare ikke sett alle enda og så skjedde det noe når jeg skulle legge bildene på macen. Så de kommer! ❤️ Nå skal jeg høre litt på podcast, stenge verden ute og håpe turen hjem går fort! Hvordan går det med deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no