En god morgen!

God morgen!
Jeg sto opp sammen med mannen idag, og til nå har det vært veldig deilig! Det er fyr i ovnen, jeg har en god kopp te og jeg skal snart sette på serie på tven. Jeg er invitert på noe imorgen, så planen er så ta det helt med ro idag, så jeg orker å være med imorgen. Er noen småting jeg må ordne bare, men det trenger jeg ikke stresse med enda.

Jeg har det egentlig helt okei om dagen. Eller, det er jo litt løyn egentlig også. Jeg sliter veldig med tankene om dagen, de surrer noe helt ekstremt. Så jeg prøver egentlig å bare ri bølgene når de kommer og fortsetter. Det er litt baller i luften for tiden, men kanskje ikke helt et alle trur på en måte heller. Det er hvertfall ting som skaper mye tanker og følelser.

Men jeg gleder meg veldig for at jeg endelig har fått en ny årsplanlegger! Jeg er litt avhengig av det siden jeg glemmer gjerne avtaler veldig fort, og når jeg skal holde styr på ledige gjestedager på psykmagasinet er den helt perfekt! 💚 Nå skal jeg legge meg ned på sofaen, slappe av og nyte morgenen. Jeg håper du har det fint, sovet godt og starter morgen bra. Og følg gjerne de fine jentene på både psykmagasinet og angstkollektiv på snapchat! (Jeg er fast begge steder, hihi)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no