Drittdag

De siste dagene har vært skikkelig dritt. Sovet elendig, vært dårlig i forhold til magen, så utrolig mange negative tanker og paranoid så til de grader. Igår bestemte jeg meg for at nå må faktisk helsa gå først, har ikke vært så flink idag enda, men snart så. Jeg skal snart legge meg enten på sofaen eller på senga og se på serie og/eller julefilm. Min fot har ikke vært på utsiden, og slik som formen min er nå, kommer jeg heller ikke til å havne på utsiden. Egentlig burde jeg ut med pus, men hu virker til å ha skjønt at mami ikke er i form. Hu pleier aldri å ligge fanget mens jeg blogger, men nå har jeg en varm liten byll på fanget som småmaler.

Jeg trur nok innlegget som skulle kommet ut på søndagen, kommer ut til helgen igjen. Nå skal jeg krype sammen og så se på noe som kan vende ting litt oppover. Jeg har jo egentlig veldig mye å se frem til. Til uken skal jeg og lillesøster på cruise, og jeg gleder meg som et lite barn. Til helgen skal jeg og mannen få litt tid. Og det er bare 2 små uker igjen til jul, en av årets beste dager, om man spør meg. Så jeg har mye fint å se frem til, men idag er en skikkelig drittdag og de planen virker så langt unna. Jeg håper dere har en bedre dag enn meg!

Ellers ønsker jeg dere alle en flott onsdag videre! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no