Det å miste noen

Mandager pleier å være gode dager, men ikke idag. Du skulle vært 24 år idag. Jeg skulle ringt deg og sunget for deg og hørt deg le i andre enden av røret.  Merket smilet ditt igjennom telefonen og spurt når jeg fikk se deg igjen. Verden er noen ganger grusom, og at et annet menneske at rivd deg vekk sånn her knuser meg. Skjønner ikke i min villeste fantasi at i hans hode var dette greit. Vi er flere som gråter idag, og flere som fremdeles finner dette uvirkelig.

Det å miste noen i ung alder er aldri lett. Og jeg syns det har vært helt grusomt å miste to av de venninne jeg skulle dele alle erfaringer med, alle latterne og muligheten for at våre barn skulle bli like gode venner. Jeg veit jo ikke om vi fremdeles hadde vært så gode venner idag, men jeg velger å tenke det. Jeg trenger å tenke det.

Uansett hvem det er, så er det alltid vanskelig når noen dør, men det er jo annet med de unge. De som akkurat har starta på livet, så vidt begynt å lukte hva fremtiden bringer og som har så mye de skal oppleve. Det er en egen stemning over det, en som er vanskelig å forklare. Ikke misforstå – alle dødsfall er vanskelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no