Denne uken

Heisann!
Jeg kjenner jeg må komme litt igang igjen med bloggen. Jeg har fått en sperre for å skrive, så nå hopper jeg bare ut i det. Så nå hopper jeg!

MANDAG:
Idag har jeg vært med mannen på jobb, jeg skal det stort sett hele uken egentlig. Eller, det blir mest riktig å si jeg blir med så lenge jeg orker. Ellers har jeg vært på besøk idag, spilt kort og bare skravlet.

TIRSDAG:
Være med mannen igjen. Det er også meldt dårlig vær, så da blir nok jeg bare liggende på sofaen med strikketøy og serie på tven. Jeg regner med jeg er nokså sliten også, så greit å roe ned litt. Et mål er også å få til en treningsøkt.

ONSDAG:
Igjen med mannen, men denne er nok kanskje litt kortere. Noe som egentlig er ganske greit. Jeg skal også få skrivd ferdig et dokument som de andre snapperen skal få. Forhåpentligvis vil det blir litt forbedringer og bedre for alle.

TORSDAG:
Mannen, jeg syns det er utrolig koselig jeg! Herlighet, bare snakke, synge karaoke og være litt for oss selv. Nydelig heter det! Her har jeg ikke store planen, men mulig litt egenpleie på kvelden? En maske eller noe, alltid digg det!

FREDAG-SØNDAG:
Etter jobben til mannen skal vi rigge oss til, for vi skal nemlig spille til helgen. Gud som jeg gleder meg! Så det blir seint kveld, stå opp seint, god frokost og videre med gaminga. Mest antagelig blir det noe film og serie, samt strikking. Må også huske at helsa går først under hele denne uka, så er jeg dårlig, så vil det være hovedprioritet.

Hva skal du denne uken?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no