Den første uken

Hei alle sammen!
Når jeg skriver dette innlegget har jeg faktisk skrivd det over flere dager. Jeg håper egentlig at siden jeg har nå vært der en uke, at jeg kommer til å klare å blogge noe til uken igjen.

MANDAG:
Idag kom jeg  litt over 11, jeg hadde en ganske lang reisevei. Jeg hadde et møte med veileder og lege. Jeg følte jeg ble tatt godt imot og ble vist veldig fort til rommet mitt. Kanskje merkelig, men første jeg gjorde var å gjøre rommet “mitt”, så jeg hadde med litt forskjellig som skulle gjøre rommet mer mitt og føles mer hjemme.

Denne dagen ble egentlig brukt til mye å være på rommet og slappe av. Jeg var heeeelt gåen etter å ha kjørt så langt og alle inntrykk. Vi hadde en praktisk runde, hvor man fikk vite hvor alt lå på huset. Veldig kjekt, så føler meg at man ikke trenger å mase på ansatte hele tiden.

TIRSDAG:
Dagen startet med tur, og det var hvertfall her for min del at jeg virkelig begynte å snakke med de andre. Kom litt ut av komfortsonen min. Det er utrolig flott natur her, og jeg håper å kunne se enda mer til uken. Gått litt rundt og ta litt bilder. Vi hadde vår første undervisningstime

Vi hadde også en presentasjonsrunde med alle sammen, og vi er en så utrolig fin gruppe! Herlighet, trur ikke jeg kunne fått møte flere fine mennesker. Idag har jeg også vært mer sosial, noe som først virket veldig skummelt, men som viste seg å heller være utrolig koselig. Det er bingo på tirsdagene, så ble sittende i stua å strikke, mens noen andre spilte bingo. Alltid vært veldig glad i bingo, så det var jo kjempekoselig!

ONSDAG:
Idag hadde jeg møte med jobbveileder. Vi snakket litt om veien videre og hva jeg føler og tenker om ting. vi hadde også undervisning denne dagen, noe jeg dessverre ikke husker alt for mye fra.

Kroppen er mye mindre på lag denne dagen, og det var noen aktiviteter jeg ikke ble med på grunnet helsen. Så det ble mer skravling og avslapping denne dagen.

TORSDAG:
Idag hadde jeg nytt møte meg legen. Det gikk egentlig veldig bra, føler meg veldig godt tatt vare på. Vi hadde undervisning idag også, sist for denne uken. Noe trening og en oppmerksomhetsøvelse. Det var noen enkle treningsøvelser som trener hele kroppen, noen øvelser kan gjøres overalt. Den oppmerksomhetsøvelsen var ikke noe for meg, da jeg ble kjempedårlig. Det var noe som kalles pusteanker, men jeg fikk en ekstrem hodepine, alt snurret og lys var min verste fiende.

Jeg hadde også første møte med fysioterapeuten, hvor vi snakket litt om kroppen min og plagene jeg dessverre har. Jeg ble liggende en stund på rommet, og glemte nesten middag også, noe som faktisk var krise den dagen. Haha, en veldig intern greie. Denne kvelden starta vi også å pusle. Det var så koselig å sitte der og pusle. Vi var sosiale og det ga ro – to flyer i en smekk! 😍

FREDAG:

Avreise dag, eller perm dag. Idag var det ikke snnet på planen enn tur, møte med veileder og egentlig en oppmerksomhetsøvelse. Jeg sto over den øvelsen siden jeg skulle kjøre hjem. Så da ble jeg og en annen sittende og pusle imens. I halv 2 tiden vendte vi snuta hjemover, noe som faktisk var litt trist også. Ikke skulle se disse menneskene i helgen. Det er rart hvor fort man kan bli knytta til noen andre!

Nå er det søndag og helgen har blitt brukt sammen med mannen min. Det har vært utrolig vanskelig å være vekk fra han, selv om jeg veit det er bra at vi savner hverandre også. Idag er det avreise tilbake, og før det skal jeg rekke å vaske og rydde litt her, pakke ferdig, ordne noe på pcen og besøke naboen ❤️ selvsagt ha litt mer tid med mannen også! Men vi blogges snart igjen!

Q: Hvordan har din uke vært?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no