Den andre uken

Heisann! 💚
Dette skulle kommet ut igår, men som jeg skrev – det var en sjanse for at det kom idag. Jeg har kommet trygt frem og siste uken har startet. Herregud, så rart. Jeg er veldig spent på siste uken, hva vi skal lære og hva vi skal igjennom. Dette er også siste uken med en helt fantastisk gjeng, så det gjelder å nyte det! Satse på at formen kanskje holder seg litt denne uken!

MANDAG:
Dette var vel egentlig litt blåmandag må jeg innrømme. Jeg startet dagen med litt trening i basseng, før det var undervisning og trening og oppmerksomhets øvelse. Det ble egentlig for mye, men ble så stresset at jeg ga alt. Det ble litt pusling, noe som er utrolig koselig!

TIRSDAG:
Idag har jeg ligget rett ut. Det er flere ting jeg ikke har vært med på, rett og slett fordi kroppen min sier stopp. Jeg sover dårlig, jeg presser meg mer enn jeg skal og jeg har et enormt tankekjør også. Det stopper liksom ikke helt opp, dessverre. Vi ble også ferdig med puslespill nr. 2 idag! Går unna kan man si!

ONSDAG:
Dette har nok vært den dagen disse dagene. Null søvn, verking og et humør jeg ikke unner noen. Dagens aktiviter ble avlyst til fordel for litt søvn. Så denne dagen gikk jeg glipp av aktivitet og min startaktivitet nemlig basseng.

Det ble litt pusling, litt skravling og litt mat, men mye av dagen ble tilbringet på rommet. Noen dager er det tøft å være sosial, dette var en sånn dag. Men jeg er jo så heldig med de jeg har i gruppa mi, fyflate for flotte mennesker!

TORSDAG:
Er så stolt av meg selv, for idag klarte jeg en gåtur. Jeg hadde litt tid før tema, så da fink jeg stelt meg litt, tatt på jeans og følte meg litt fresh. For det å gå rundt i joggebukse og pysj gjør noe med selvfølelsen altså.

Vi ble også ferdig med puslespill nr. 3. Fytti som det flyr avgårde. Neste uke starter vi på puslespill med 1500 biter, så er veldig spent på det! Egentlig litt overrasket over hvor gøy jeg syns det var å pusle. Og for en ro du får, samtidig som det er sosialt. Det er tre flyer i en smekk det, alletiders!

FREDAG:
Startet dagen i bassenget, men før det hadde gått 20 minutter fikk jeg tidenes angstanfall, og måtte gå ut. Jeg ble satt helt ut av spill, gud som jeg hater når det blir sånn. Så jeg nærmest løp opp på rommet mitt og løp inn i dusjen. Prøve å vaske vekk følelsene som satte i gang. Det ble et møte med veileder før jeg prøvde å slappe av litt før lunsj. Det gjorde godt, og jeg var klar for litt bålkos og latter etter mat. Det var så utrolig koselig å sitte der, le og skravle og så ble det lest opp dikt.

Etter dette ble bilen satt i gang mot heimen, og stemningen var god i bilen. Jeg må jo si at det er skikkelig rart å reise herifra, og til fredagen blir det enda rarere for da er jeg ferdig. Ikke skulle tilbake på søndag, huff.. Kan ikke tenke på det nå!

Q: Hvordan har din uke vært?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no