De morgentimene

God morgen fine mennesker!

Jeg skulle egentlig blogge igår, men jeg ble bitt av klesbasillen, så det var det jeg gjorde stort sett i hele går. Og så er jeg så rar at når jeg kommer til et visst klokkeslett så tenker jeg alltid at det er for seint å blogge og utsetter til dagen etterpå. Noe som har gjentatt seg en del gangen, haha! Så dere skal vite at jeg har tenkt på dere!

Jeg ligger fremdeles i senga, da jeg ikke har sovet så utrolig bra inatt, og kjenner jeg egentlig burde få noen timer til på øyet. Kanskje jeg er heldig når jeg er ferdig å skrive nå? Hvem veit. Uansett, planen idag er jeg ikke helt sikker på. Men at jeg skal ta det med ro er et faktum.

Nå skal jeg legge meg til rette igjen, nyte stillheten og ta en tidlig lørdag/søndag. Når jeg står opp igjen skal jeg ha en kopp te og lese litt. Jeg klør i fingrene etter å strikke også, men jeg får meg ikke til å starte på et nytt prosjekt heller. Jeg er så sær og teit der, at jeg blir faktisk oppgitt over meg selv!

Q: Hva skal du idag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no