Dagens..

Heisann dere! Jeg tenkte det var på tide med et slike innlegg igjen. Jeg trives avgårde, men jeg skal være ærlig og si det er veldig vanskelig å være vekk fra mannen min. Men, det blir trist når jeg er ferdig også. Okei, nok om dette nå! Her er litt om dagen!

.. humør: jeg er i helt greit humør idag. Fått noen positive nyheter idag, som kommer til å gjøre ting mye mer gøy! Haha, så merkelig setning det ble.

.. form: Kroppen og jeg er ikke på lag idag. Jeg har ligget rett ut i senga nesten hele dagen og bare vært her. Slike dager er det verste og det går både på kropp og på psyken.

.. aktivitet: Vi pusler enda vi, har blitt ferdig med enda et nå. Herregud så morsomt det er! Så nå er vi gang med nummer tre.

.. matopplevelse: vi hadde kylling pasta til middag idag. Herregud, så digg det var! At det er noe jeg må lage mer hjemme er helt klart. Forhåpentligvis orker jeg litt mer og har lært litt mer når jeg kommer hjem.

.. følelse: utmattelse/sliten. Idag har jeg vært uten krefter og egentlig bare surret rundt i min egen boble. Jeg krysser fingrene for bedre dager!

.. look:

Q: Hva har du gjort idag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no