Can I hide for a moment?

Can I just hide for a moment? 

Jeg kjenner jeg er veldig sliten. Jeg kjenner jeg er veldig lei. Jeg har ikke ord en gang, jeg sliter bare med et sinne. Et sinne som velter rundt i kroppen og som skaper enda mer hodebry enn jeg tenger. Jeg bare orker ikke, jeg vil ikke orke.

Jeg veit ikke om jeg skal gjemme hele meg, eller om jeg bare skal gjemme det jeg føler og tenker. Hva blir mest rett å gjemme?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no