Både fint og vondt

God mandagskveld!
Lenge siden? Ja, litt. Jeg har sittet og tenkt litt på det egentlig, og slik som nå trenger jeg å kunne tenke på litt overfladiske og fine ting. Kunne rømme litt fra mitt egent hode. Jeg vil vise dere hele min hverdag, men av en eller annen grunn syns jeg det er vanskelig å skrive og vise når det er bra eller fint. Merkelig?

Så min utfordring til meg, er å skrive mer. Uansett, både fint og ikke fint. Godt og vondt. Akkurat nå er jeg på et greit sted med meg selv, jeg er ikke så stygg med meg selv som jeg har en tendens til å være. I dag ga jeg faktisk meg selv et kompliment, og det føltes veldig digg!

Så jeg håper jeg kan dele mer, av alt. Jeg elsker jo å skrive, så hvorfor gjøre den til noe jeg frykter? Jeg vil dele fint og jeg vil dele vondt. Er dere klare for den reisen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no