Året 2020

Godt nyttår alle sammen! En ny epoke starter, og jeg starter faktisk året som gift. Jeg er fremdeles ikke vant med det og elsker egentlig å si det. Vi har i over 3 mnd gått her hjemme og er overlykkelig over at vi endelig er gift. Hvis dette fortsetter livet ut, regn med meg!

Men dette innlegget er tenkt for å dele litt tanker og slags nyttårsforsetter ved det nye året.

✨ Jeg vil ikke si jeg skal ha det typiske treningsforsettet, men jeg har som mål å trene litt for å forbedre helsen min. Jeg skal starte i fysioterapi på nyåret og da vil jeg prøve å opprettholde det ved å trene litt selv vedsiden av. Hjelper det helsen, så hvorfor ikke prøve fullt ut?

✨ Mer tur i skog og andre steder. De siste årene har vi nesten ikke vært på tur. Det har vært litt på høsten da vi er med å jakter litt. Men på utsiden av det, veldig lite. Så det har vi snakket om begge to om at dette skal vi bli mye flinkere på! Vi elsker det jo så høyt begge to, så hvorfor er vi så dårlige på det?

✨ Mitt bloggår. Jeg har hatt et år hvor jeg har nesten ikke har skrevet, en åpenbar grunn har jeg faktisk ikke. Men jeg har savnet det, og jeg har tenkt på bloggen min hele tiden. Så jeg skal finne meg selv, dele igjen og bare nyte livet med bloggen.

✨ Mer “me-time”. Altså bruker litt mer tid på å ta en maske, en lengre dusj med kur osv. Jeg har perioder hvor jeg er flink, så jeg skal bli flinkere til å ta vare på de periodene. Utnytte de til det fulleste. Jeg må bare komme over noen kneiker, så skal det nok forhåpentligvis løsne seg.

✨ Iår skal jeg lage mer mat og diverse andre ting. Som karameller, sjokolade osv. Jeg har fått meg litt kokebøker nå, så da blir det mer kokkelering på kjøkkenet. Jeg har blitt mer glad i lage mat og prøve ut litt mer.

Kommer jeg på noe mer, så skriver jeg et innlegg til, men det er kanskje greit å ikke ha for mange heller. Nå skal jeg faktisk lage litt mer sjokolade, så blogges vi igjen ganske snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no