Alcudia

God morgen alle sammen!
Jeg er hjemme i Norge igjen, men har kost meg masse på tur. Jeg dro avgårde på jentetur for en uke siden og kom hjem igjen inatt. Kjenner kroppen er sliten, men jeg slapp unna litt verking når jeg var der nede. Følte jeg hadde mer å gå på. Så en tur senere skal man ikke se bort ifra at det blir.

Men det har vært veldig tøft å ikke skulle se mannen min og lille musemor på en uke, så det blir etterlengtet å se de senere idag. Helgen skal brukes hjemme sammen med dem, pluss sove masse. Ingen alarm imorgen og bare nyte å ligge hjemme i egen seng. Jeg har hatt veldig godt av å utfordre meg selv på diverse ting, hvis det er av interesse kan jeg skrive en liste og dele med dere. Jeg har helt klart vokst litt som person på denne turen, og det er noe jeg kommer til å dra nytte av senere også.

Idag er planen å sitte modell på svenneprøve, så det blir spennende. Jeg er så sliten at jeg orker ikke skrive veldig dypt nå. Vanligvis er jeg veldig glad i det, men når jeg er trøtt orker jeg svært sjeldent det. Dette er et sånt tilfelle. Nå skal jeg kvikne litt til igjen, så skrives vi veldig snart igjen!

Q: Har du vært i Alcudia?
Q: Når du har vært på tur, uansett hvor, har du følt du har vokst som person?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no