Adventstid

Jeg elsker jul, har alltid elsket jul og kommer nok alltid til å elske jul. Her i huset blir det først pyntet til advent og så til jul noen dager før julaften. Regner med at i år blir det pyntet ferdig 21-22 desember. Gleder meg som et lite barn, haha. Syns det er litt magi med å ikke pynte alt med en gang. Så her er dukene lilla, lysene er lilla, nesten ingen nisser fremme og bare røde og jule telysholdere. Den spenningen til å kunne pynte helt, den er ganske fin.

Jeg og mannen har også skapt oss noen tradisjoner som jeg setter så uendelig stor pris på. Dette er også første året vårt sammen som gift, ikke at det egentlig forandrer noe, men det gir litt stas må jeg innrømme. Jeg elsker tilværelsen min, og jeg trudde aldri det var mulig å bli så lykkelig som det jeg er.

Jeg er sengeliggende idag, så det betyr julefilm og kos på sofaene. Eller, kos og kos er vel kanskje å ta litt i, men det jeg prøver å gjøre så godt jeg kan når formen ikke tillater det. Så da skal jeg heller se en film, slappe av og lade batterier så det er full fart igjen imorgen. (Håper vi)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no