14 dager siden? Wow

14 dager siden? Herregud, det er 14 dager siden jeg skrev sist. Jeg har ingen unnskyldning annet enn energinivå og null motivasjon. Jeg sier til meg selv hele tiden at jeg skal gjøre det og det, men det funker svært sjeldent. Rett og slett fordi energien ikke er med meg.

Selvtilliten er heller egentlig ikke på topp. Jeg sloss med litt indre demoner som hakker og plager meg. Jeg har trekt meg litt mer inn igjen, ikke at jeg egentlig er så flink til å reise ut uansett.

Jeg har vært litt med mannen på jobb også, planlagt bryllupet, ledd, snakket og bare vært oss. Noen ganger er det veldig deilig også. Ikveld skal jeg bare ta det med ro. Det har blitt gjort litt her hjemme, ordnet med psykmagasinet snappen og nå skal jeg straks se litt på serie og strikke. Jeg har også hatt strikke sperre noen dager, det for mange kan si sitt. Jeg har vært på et rart sted, et sted jeg egentlig ikke kan forklare. Det har gått bra, men jeg har ikke hatt det helt okei heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no