10 ting om meg

Hei og god helg!
Her er det bare rolig, som byr på taco og film. Jeg lurer litt på å ha litt hudpleie også, ta en god dusj, ansiktsmaske og steller negler. Hvor deilig hørtes ikke det ut? Tankene surrer som skaper mørke innvendig, da kan vi legge en maske på det og late som det går bra. Bare for nå. Jeg har alltid likt å lese disse innleggene, så tenkte jeg skulle skrive et til dere før jeg tar helg. Husarbeid og andre ting er fikset, så nå er det helg! Visste dere dette om meg?

❤ Jeg elsker å høre på podcast. Jeg oppdaget podcast skikkelig for et halvt år siden ca. Jeg hører på “Pia og psyken”, “Andersen og Jacobsen” , “Status med Sophie & Fetisha” , “Truecrimepodden” og “Skrekkpodden”. Jeg har nesten byttet musikk helt ut, til fordel for podcast. Jeg anbefaler disse, og jeg tar gjerne imot anbefalinger også! Jeg liker at det er en sannhet i det som blir sagt, så kan det selvsagt tolkes flere veier.

❤ Jeg føler jeg, mannen min og pus er en liten familie. At jeg regnet med at det kom til å bli sånn å ha pus er undervurdert. Jeg kaller pus bebi, og det er det selvsagt en grunn til, hun er min lille bebi. Tusler i beina på meg, svarer når jeg snakker og har en helt nydelig personlighet!

❤ Jeg elsker å lese bøker, og da helst krim og sanne historier. Jeg har en favorittforfatter og det er svenske Camilla Lackberg. Jeg har nesten alle bøkene hennes, jeg mangler bare den siste. Den har akkurat kommet på market. Jeg har hatt en liten periode hvor jeg har lest mindre bøker, men det er fordi jeg heller har strikket. Jeg har strikket 2 mariusgensere, holder på min nr.3 og en egen genser til meg selv. Noen prosjekter for å si det sånn, haha. Men bøker skal lese nå veldig snart, jeg gleder meg til å ligge ute i sola og bare lese til ordene dette ut av hode mitt

❤ Jeg kjenner jeg gleder meg til varmen som sommeren bringer. Sommeren er fremdeles vanskelig for meg, og det har blitt tillagt mer også. Men jeg fryser så mye at varmen som kommer om sommeren er helt nydelig. Jeg har også blitt mer glad i å gå i kjole, skjørt og shorts.

❤ Jeg har ikke fått diagnosen sosial angst, men jeg blir utrolig stresset på utsiden av huset 4 vegger. Jeg syns det mange ganger er vanskelig å skulle møte andre, da jeg overtenker og er generelt veldig engstelig for ting. Det skal ikke så mye til før jeg egentlig bare vil løpe hjem og låse døra. Fordi jeg er redd for å såre/krenke andre og jeg blir veldig stresset i mange situasjoner.

❤ Jeg er stolt vlogger for psykmagasinet, og er så uendelig stolt av alle sammen! Vi er en helt super gjeng, som har noen helt fantastiske gjester. Vil du også gjeste, så bare ta kontakt på vår fb side, HER

❤ Jeg er ingen hardcore gamer, men jeg ser fremdeles på meg selv som en gamer. Jeg trur veldig mye er et definisjonsspørsmål, samme som ved nerd, diva osv. Jeg gamer, følger med på twitch, twitter, spiller på mobilen, får varsel, følger med på livestreams osv. Så jeg vil jo si jeg er innafor begrepet gamer.

❤ Jeg har ganske sterke meninger om ting, men jeg er ikke noe flink til å si dem ut. Jeg elsker en god diskusjon, og deltar gjerne. Men det å si hva jeg mener om ting kan til tider være veldig vanskelig

❤ Jeg nok ganske alene om denne, mistenker jeg hvertfall, men jeg er ikke overhappy med taco. Jeg har venner som kan ha det hver fredag, det orker virkelig ikke jeg. Vi skal ha det ikveld, men jeg trur ikke jeg lyver om jeg sier det er nok en mnd siden siste eller noe sånt. Taco er digg, men ikke så digg at jeg må ha det hver fredag.

❤ Jeg er ELENDIG på å ta imot komplimenter. Mannen min kan si flere ganger om dagen at jeg er fin, deilig, vakker, fineste, snilleste – ja, dere skjønner tegninga? Men jeg blir så stressa, fordi jeg veit ikke hvordan jeg skal ta det imot eller hvordan jeg skal reagere på det. Jeg føler meg slem hvis jeg ikke sier “takk”, men hvis jeg føler heeelt motsatt av hva han mener, så føler jeg meg slem om jeg sier “takk” og ikke mener det. Vanskelig det der, men jeg prøver å jobbe med det. (Ikke at jeg helt veit hvordan jeg skal gjøre det 100%, men jeg jobber med det også)

Nå tar jeg kvelden her, og så blogges vi veldig snart igjen! Nå skal noe annet få oppmerksomheten min, og vi må vel snart begynne på maten også. De sier de fine spiser seint, så ikveld er vi ganske fine, hehe.  Gjerne legg igjen en kommentar om hvem du er og hva du liker, slik at jeg blir bedre kjent med deg også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no