Ingen ord, uvant

De gangene jeg ikke får satt ord på ting er verst. Det er virkelig smertefullt for meg når jeg blir sittende igjen og jeg ikke klarer å sette ord på hva som skjer inni meg eller med meg.

Jeg har fått triste nyheter og jeg er tom. Helt tom, og det er grusomt. Jeg sitter med masse følelser og tanker som spinner som en tornado. Jeg får ikke sortert dem og de lager krøll for meg. de holder meg i en slags transe, i mangel på andre ord.

Ting blir værre når ting er som det her, andre vil nok kanskje heve et øyebryn, men ord har alltid vært veldig mye for meg. Alltid vært det som jeg har vært trygg på, og når jeg da ikke finner ord til å forklare meg – da mister jeg også litt av meg selv. Jeg mister det lille jeg har av selvtillit og det er et problem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no