Hopp til innhold

Ballen som vokser

En liten ball, som vokser
En stor versjon, som krymper
Hvit blir til sort
Lyst blir til mørkt
Gi opp, et alternativ?

Publisert Kategorier Dikt

Om Ann Iren Amundsen

Jeg er en 24 år ung jente fra Porsgrunn, som har møtt sine utfordringer i tidlig alder. Jeg sliter med angst og deprisonjer, og alt det innebærer. Jeg er forlovet og har en katt. Hverdagen er mye preget av den psykiske helsen og jeg føler meg ofte låst og ute av stand til dagligdagse ting. Hos meg vil jeg skrive om oppturer og nedturer, gi dere tips som hjelper meg igjennom hverdagen og selv de miste seirene mine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no